Pencarian susu kambing

Ramai betul yang cari susu kambing. Anda mampu, silakan beli. Tapi pastikan anda beli yang betul-betul asli. Bagi yang lebih memerlukan susu lembu, susu Puremil kan ada 🙂 Boleh beli tanpa ragu…

Kami juga adalah penyokong tegar susu kambing asli. Tahniah kepada pengusaha yang telah berjaya mengeluarkan susu kambing yang asli.

Namun disebabkan susu lembu juga telah diseleweng dengan penipuan bahan campuran KRIMER + MALTODEXTRIN, dan pengguna susu lembu sebenarnya melebihi pengguna susu kambing, maka kami berasa bertanggungjawab untuk mengeluarkan susu lembu asli dan mendidik ibu bapa di luar sana tentang pemilihan susu anak yang betul.

Susu mana yang terbaik?
Kami, juga sebagai penjual tentu2 kami akan katakan susu kami yang terbaik. Penjual2 lain pun begitu juga. Bezanya, kami betul2 tahu apa yang ada dalam susu kami (bahan mentah yang digunakan, iaitu susu penuh krim dari susu lembu) dan tiada campuran bahan tak bermanfaat. Sebab itu kami berani katakan susu kami ini susu yang terbaik.

Team kami terdiri daripada orang industri yang memang terlibat secara langsung dalam industri susu tepung. Dari segi pengambilan susu, nutrien dan lain2 kami juga telah mendapatkan khidmat nasihat dari dietition, paediatric, pharmacist dan merujuk kes2 kanak2 daripada doktor yang lebih ahli. Semoga manfaat ini kami dapat sampaikan kepada semua,insyaallah

Jadi, pada yang memilih susu kambing, pastikan anda tahu dan anda kenal (the nature of susu kambing)